Jsme odborně zaměřený časopis, ve kterém přinášíme informace, rozhovory, inspiraci, nové trendy a zajímavosti z domácí, slovenské i světové gastronomické scény.
Kdo jsou naši čtenáři?
Majitelé, ředitelé, manažeři, personál hotelů, penzionů, restaurací, ubytovacích a lázeňských zařízení po celé České republice, podnikatelé v cestovním ruchu i odborné školy.
Jak vycházíme?
Jsme dvouměsíčník vycházející 6x do roka v nákladu 5000 výtisků. Časopis je distribuován zdarma
čtenářům podle stále se aktualizující databáze.
Čím jsme výjimeční?
Dostáváme se cíleně a pohodlně přímo k našim čtenářům, kterým přinášíme zajímavé informace a řešení
problémů rovnou na pracovní stůl.
Personalistika, Marketing, Finance, Hotel – rady odborníků, Gastro&Víno – speciál věnovaný vínu a snoubení vína s jídlem v gastronomii, Relax – lázně, lázeňství, procedury, Region – regionální česká a moravská kuchyně a recepty, Zahraniční kuchyně, Gourmet – tradiční i netradiční suroviny, zbožíznalství a recepty, Bar – vše o mixologii koktejlů, Design – co je právě „IN“